Asiakaspalvelu: 06 557 7470

Vikapäivystys: 06 557 2146

Liity osaksi
luotettavaa sähköverkkoa

Sähköverkkomme keskittyy pääasiassa Alajärven kaupungin alueella. Luotettavan sähkäverkkomme piiriin kuuluu asiakkaita osittain myös Kuortaneen, Kyyjärven, Lappajärven, Lapuan ja Soinin kuntien alueilta. Sähköverkkoasiakkaita on yhteensä noin 5200 ja sähköverkostoa kaikkiaan noin 930 km.

Varmista sujuva rakentaminen
ja tilaa sähköliittymäsi ajoissa

Jos rakennat uutta kiinteistöä tai teet muutoksia nykyiseen, saattaa sähköliittymän tilaus olla ajankohtainen. Sähköurakoitsijasi määritettyä liittymiskoon otathan meihin yhteyttä jo hyvissä ajoin. Kohteesi sijainnista riippuen liittymän rakentaminen voi viedä reilustikin aikaa.

Näin teet liittymissopimuksen

Jokaisesta sähköverkkoon liitettävästä kohteesta teemme kirjallisen liittymissopimuksen erikseen.

Sopimuksen tekoa varten tarvitsemme liittyjän henkilö- ja yhteystiedot, liittymän pääsulakkeen koon, liittymän rakennuspaikan osoitteen, kiinteistötunnuksen ja asemapiirroksen, josta ilmenee mittauskeskuksen sijainti.

Huomioithan, että vyöhykehinnoitetulla alueella liittymän normaali toimitusaika on neljä viikkoa. Liittymän toimitusaika vaihtelee ja voi tilanteesta riippuen olla jopa 3 kuukautta, sillä lupaprosessit ja verkon rakentaminen voivat viedä aikaa.

Liittymispiste on pienjänniteverkossa normaalisti tontin rajalla. Suurilla kiinteistöillä liittymispiste sovitaan kuitenkin enintään 200 metrin päähän mittauspääkeskuksesta.

Liittymän hinnoittelua varten meidän tulee tietää kiinteistön osoite, kiinteistötunnus, sähköliittymän koko ja pääkeskuksen sijainti.

Tilaa liittymä