Asiakaspalvelu: 06 557 7470

Vikapäivystys: 06 557 2146

Tietoa osakkaillemme

Osakaamme, tältä sivulta löydät oleellisimmat tiedot osakkeistamme, osakerekisteristä osingoista sekä osakkeiden myynnistä.

Osakkaidemme kaikki henkilö- ja osaketiedot ovat kirjattuna sähköiseen osakerekisteriimme, jota ylläpidämme itse. Osakkaana voit tilata osakerekisteriotteen osakkeistasi asiakaspalvelustamme.

Osakkaana sinun tulisi ilmoittaa osakastietojesi mahdollisista muutoksista. Ilmoituksen voit tehdä helpoiten asiakaspalveluumme.
Mikäli osakkeesi vaihtaa omistajaa, tulee siitä toimittaa tieto ja siirtoon liittyvät dokumentit meille. Lisäksi vaihdon osapuolten on tärkeää huolehtia varainsiirtoveroilmoituksesta ja -maksusta verottajalle sekä toimittaa todistus varainsiirtoverosta meille.
Jos tarvitset todistuksen omistuksistasi esimerkiksi pankille, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Olemme maksaneet vuosittain osinkoja yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti. Osingon maksamme osakerekisteriin ilmoittamallesi pankkitilille. Maksun suoritamme yhtiökokouksen päätöksen mukaisessa aikataulussa, yleensä kesäkuun loppuun mennessä. Osinko on maksettavissa 5 vuotta ennen kuin se vanhenee.

Ostamme omia osakkeitamme yhtiökokouksissa saatujen valtuuksien mukaisesti. Jos haluat myydä osakkeitasi, tiedustele lisätietoja asiakaspalvelustamme.

1. Osakkeenomistaja, joka on merkitty osakasrekisteriin laskentavuoden heinäkuun viimeisenä päivänä (31.7.) ja jolla on omistuksessaan kaksi osaketta tai enemmän, on oikeutettu osakasalennukseen.

Huomioithan, että osakasalennus huomioidaan vain sähkönmyynnissä. Osakkeenomistajalla tulee olla laskentavuoden heinäkuun viimeisenä päivänä (31.7.) voimassa oleva sähkönmyyntisopimus. Osakasalennuksen laskemme omistuksessa olevien osakkeiden määrän mukaan seuraavasti:

Osakkeita / lkm.alennus € /alv 24 %
220,18
440,37
880,73
20161,46

Osakasalennus voi olla enintään 15 % vuotuisen laskentajakson (1.8.–31.7.) euromääräisestä sähkön myynnin osuudesta.
Tilanteessa, jossa osakkaalla on useampia käyttöpaikkoja, suoritamme alennuslaskennan osakkaan kulutukseltaan suurimmalta käyttöpaikalta.

Jäikö kysyttävää?