Asiakaspalvelu: 06 557 7470

Vikapäivystys: 06 557 2146

Sähkösopimukset
henkilöasiakkaille

Kaikissa sopimuksissamme on 14 vuorokauden irtisanomisaika, ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Myymämme sähkö on edullista ja tuotettu 100 % päästöttömillä tuotantomuodoilla.

Valitse itsellesi sopivin sähkösopimus:

Yleissähkö

Yleissähkösopimuksella vuorokauden jokaisen tunnin hinnoitteluperiaate on sama kiinteä hinta.

Aikasähkö

Aikasähkösopimuksella sähkön hinta vaihtelee vuorokauden ajasta riippuen. Päiväenergia (klo 7:00-22:00) ja yöenergia (22:00-07:00) veloitetaan erikseen omilla hinnoillaan. Tyypillisesti yösähkö on edullisempaa, joten voit vaikuttaa omilla käyttöajoillasi merkittävästi sähkölaskuusi.

Pörssisähkö

Pörssisähkösopimuksen veloitusperusteena on tunneittain vaihtuva SPOT-hinta sekä myyjän marginaali.

Myyjänvaihto tuo uutta virtaa arkeen

Kun teet sähkösopimuksen kanssamme, sinun ei tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä. Irtisanomme puolestasi vanhan sopimuksesi ja ilmoitamme myyjän vaihdosta verkkoyhtiöllesi.

Tarkistathan oman sopimustilanteesi, sillä myyjänvaihto onnistuu vasta määräaikaisen sopimuksen päättymispäivän jälkeen. Voit kuitenkin tilata vaihdon jo valmiiksi aikaisintaan 90 tai viimeistään 14 päivää ennen vaihtoa.

Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa noudatamme 14 vuorokauden irtisanomisaikaa.

Tee myyjänvaihtopyyntö

  Uusi sähkösopimus muuttajalle

  Oletko muuttamassa uuteen tupaan? Uuden sähkösopimuksen tekeminen on mahdollista kuluvasta päivästä eteenpäin, mieluiten kuitenkin kahta viikkoa ennen muuttoa. Otathan huomioon mahdolliset käsittelyajat ja viiveet, kuten väliin osuvat viikonloput. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin vältyt lisäkustannuksilta, kuten nopeasta kytkennästä aiheutuvista kuluista.

  Tee sopimus uuteen kotiisi

   Henkilötiedot

   Nykyinen osoite

   Uusi osoite

   Yhteystiedot