Asiakaspalvelu: 06 557 7470

Vikapäivystys: 06 557 2146

Muutokset sähköliittymissä

Joskus sähköliittymiin on tehtävä muutoksia. Omistussuhteet vaihtuvat tai liittymiskokoja on tarpeellista muuttaa. Muutoksien ollessa ajankohtaisia ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Liittymiskoon korotukset

Kun liittymiskokoja korotetaan, on hyvä valita sähköurakoitsija, joka määrittää oikean koon ja ottaa vastuun kiinteistön asennuksista ennen varsinaista yhteydenottoa verkkoyhtiöön.


Sähköliittymät

Vyöhykehinnoitellulla alueella liittymän normaali toimitusaika on neljä viikkoa. Liittymän toimitusaika vaihtelee ja voi tilanteesta riippuen olla jopa 3 kuukautta. Kun avaat liittymää tai teet siihen muutoksia, on hyvä olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen varsinaisia toimenpiteitä.


Sähköliittymän siirto uudelle omistajalle

Jos olet ostamassa uutta tai myymässä nykyistä kiinteistöäsi, on sähköliittymän omistajan vaihto usein ajankohtainen. Sähköliittymä on irtainta omaisuutta, joten se ei siirry uudelle omistajalle automaattisesti. Uuden omistajan tulee toimittaa meille kauppa- tai lahjakirja, jolla siirto voidaan todentaa.


Sähköliittymien ylläpito

Voit laittaa sähköliittymäsi väliaikaisesti ylläpitoon, jos et tarvitse sähköä tällä hetkellä, mutta haluat pitää liittymisoikeutesi voimassa. Ylläpidolla olevalta liittymältä sähköt on katkaistu. Ylläpito-, kytkentä- ja katkaisumaksut veloitamme palvelumaksuhinnastomme mukaisesti.


Tilapäiset sähköliittymät

Kauttamme on mahdollista saada myös tilapäisiä sähköliittymiä, jotka ovat kerrallan voimassa maksimissaan vuoden. Meiltä voit vuokrata myös tilapäisiä työmaa- ja vuokrakeskuksia valmiiksi kytkettyinä.

Ota yhteyttä?

    Henkilötiedot

    Nykyinen osoite

    Uusi osoite

    Yhteystiedot