Ajankohtaista

Järviseudulle suunnitteilla uusi sähkönmyyntiyhtiö
31.05.2018 08:10

Järviseudun Sähkövoiman Kuntayhtymän osakaskunnat ja paikalliset sähköyhtiöt ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen uuden yhteisen sähkönmyyntiyhtiön perustamisesta. Aiesopimuksen solmineet Alajärven Sähkö Oy, Vimpelin Voima Oy, Alajärven kaupunki, Lappajärven kunta ja Vimpelin kunta ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä sähkönhankinnassa Järviseudun Sähkövoiman kuntayhtymän kautta. 

Uuden yhtiön tavoitteena on olla edullinen energian myyjä alueen yritys- ja yksityisasiakkaille sekä turvata paikallisten palveluiden säilyminen. Toisaalta yhtiön tavoitteena on myös laajentaa asiakaskuntaa. Yhteistyöllä haetaan synergiaetuja muuttuneessa markkinatilanteessa ja samalla saadaan ratkaistua Järviseudun Sähkövoiman kuntayhtymän vuosia jatkunut epäselvä rooli sähkönhankinnassa. 

Uuden yhtiön perustaminen ei vaikuta Alajärven Sähkö Oy:n ja Vimpelin Voima Oy:n sähköverkkotoiminnan omistukseen, vaan kyseiset liiketoiminnat jäävät edelleen paikallisille energiayhtiöille. Yhteisyritys koskee ainoastaan sähköenergian myyntitoimintaa. Vaikutukset asiakkaille ja asiakaspalveluun pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä. Asiakas voi jatkossakin hoitaa sähköasiansa paikallisen yhtiönsä toimipisteessä.


EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)
25.05.2018 16:02

EU on luonut uuden yhtenäisen tietosuoja-asetuksen (GDPR), jota aletaan soveltaa 25. toukokuuta 2018 alkaen. 

Alajärven Sähkö Oy:n tietosuojalausunto löytyy täältä.

 


Alajärven Sähkö Oy:n yhtiökokous 28.5.2018
09.05.2018 13:24

Alajärven Sähkö Oy:n yhtiökokous pidettiin 28.5.2018 Kirkontuvalla. 

Kokous vahvisti tilinpäätöksen vuodelta 2017, päätti myöntää vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle sekä päätti maksaa osinkoa 25 euroa osakkeelta.

Osingot on maksetaan osakkeenomistajien tileille 1.6.2018 alkaen.